Viața,un drum cu sens unic

Pe un drum cu sens unic circulația vehiculelor se desfășoară într-o singura direcție, sectorul de drum fiind semnalizat cu indicatorul „Sens unic”. Pe drumul cu sens unic este interzisă manevra de întoarcere.

Si viata este un drum cu sens unic, poți privi înapoi, dar nu o mai poți întoarce. Ceea ce experimentezi este unic, ceea ce decizi nu poate fi schimbat, fiecare pas pe care îl faci scrie mai departe povestea vieții tale. Câteodată ai impresia că ai trăit mai multe vieți. Fiecare clipă se asociază cu câte un moment important al vieții, începând de la acele prime zile de viata și mergând pana la provocările vieții de adult.


Dacă există lângă tine oameni care ți-au păstrat un loc în sufletul lor, atunci te poți considera cu adevărat norocos. Pentru că ei sunt cei care te caută nu doar când au nevoie de tine, ci și atunci când le e dor de tine.


Oamenii care te poartă în suflet știu că abia dincolo de ambalaj încep poveștile de viață. Așa că au răbdare să vadă și să înțeleagă ce ești tu cu adevărat. Pentru ei, vorbele sunt doar cuvinte de legătură între pașii care ne intersectează zâmbetul înfăptuit – dincolo de cel rostit.
Iar într-o zi, vei merge pe stradă și vei simți că ești un om fericit. Si vei vrea ca fiecare în parte, s-ajungă să-nțeleagă pe propria viață ce înseamnă această fericire. Acel sentiment de liniște și bucurie că ai alături persoanele potrivite – iar tu să conștientizezi asta.


Si mai e ceva atunci când căutările din exterior rămân fără răspuns, e semn că trebuie să vezi ce se întâmplă exact în interiorul tău. Pentru că atunci când urmărești doar aspectele materiale, începi să preiei din trăsăturile acestei lumi.


Gândește-te ca tot ce e material, se consumă la un moment dat. Iar timpul nu uită niciodată să ne oprească în situații care ne devin lecții de viață – când ne arată cu privirea pe inimă, că noi suntem suma emoțiilor care ne trec prin suflet. Acolo, în suflet, se-ntâlnește cea mai sinceră variantă a realității fiecăruia dintre noi. Așa că n-ai cum să nu te bucuri când cineva a găsit un loc pentru tine acolo. Nu ai cum să nu ii iubești pe acești oameni.

„Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat:

Ești sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima. Iar ințelepciunea ta ne luminează mintea. Suntem flamanzi sa te ascultam. Spune-ne: Cine suntem noi?

El le-a zâmbit și le-a răspuns?

Voi sunteți lumina universului. Voi sunteți stelele. Voi sunteți altarul credinței. In fiecare dintre voi este un univers. Grămădiți ințelepciunea în inima, ascultați-va inima, ascultați prin dragostea voastră.

Care este sensul vieții?

Viața este un drum, un scop și o victorie. Viața este un dans al iubirii. Misiunea voastră este să infloriți. Să FII e un dar pentru toată lumea. Viata voastră este istoria omenirii. De asta viata este mai frumoasă decât orice teorie. Creează din viata ta o sărbătoare, pentru ca asta este adevărată ei valoare. Viata este compusă din prezent. Iar sensul prezentului este sa trăiești în prezent.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: