Cum obții rapid pașaport, în 2020. Ghid complet

Spread the love

Pentru a obține rapid un pașaport în 2020, trebuie să știi ce acte sunt necesare, ce taxe trebuie să plătești și cum îți faci programare pentru pașaport, online, ca să scapi de statul la cozi.
Cetățenii români pot călători în țările membre UE doar cu actul de identitate, însă, pentru a ieși din spațiul european este nevoie de pașaport. În 2020, obținerea documentului de călătorie nu mai este deloc complicată. Dacă știi ce acte sunt necesare pentru eliberarea pașaportului și plătești taxele, totul se poate rezolva foarte rapid. În plus, în prezent, ai opțiunea de programare online și eviți, astfel, timpul pierdut așteptând la coadă.
Pentru a putea depune actele pentru pașaport rapid și pentru a evita statul la cozi, îți poți face, foarte simplu, programare online pe https://www.epasapoarte.ro/ . Este foarte important să știi că aceste programări se respectă întocmai, astfel că, dacă vei întârzia chiar și 2 minute, vei pierde programarea făcută online. Cei care depun actele pentru pașaport pot verifica stadiul cererii lor la adresa https://epasapoarte.ro/verifica/, existând posibilitatea ca acesta să fie eliberat mai devreme decât termenul comunicat la depunerea solicitării.
Citeşte întreaga ştire: Acte necesare pentru pașaport, în 2020. Ghid complet

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: