Cadrele medicale și persoanele peste 65 de ani își pot face cumpărăturile, la Cora, între 07:30 și 08:00

Spread the love

Cora România a anunțat că și-a modificat programul pentru a se alinia noilor reglementări anunțate de autoritățile române, notează Agerpres.

Potrivit Agerpres, care citează un comunicat al Cora România, toate magazinele Cora vor fi deschise între orele 07:30 – 20:30, însă accesul între orele 07:30 – 08:00 este dedicat exclusiv persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum şi cadrelor medicale. „Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat. De asemenea, am dorit să ne asigurăm că, după închiderea magazinelor, tot personalul şi consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie”, se menţionează în comunicatul citat de Agerpres. Ca și în cazul altor magazine, și reprezentanţii Cora precizează că, pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puţin doi metri distanţă între clienţi, va temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia. Și Cora face apel la cumpătarea clienților, menționând că are suficiente stocuri.


Citeşte întreaga ştire: Cadrele medicale și persoanele peste 65 de ani își pot face cumpărăturile, la Cora, între 07:30 și 08:00

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: