Supa de vaca cu galuste

Spread the love

Ingrediente

rasol de vaca cu os feliat – 5 buc

marcov – 4 buc

telina – 1 buc

albitura – 2 buc

ceapa – 1 buc

cartofi – 3 buc

patrunjel – 2 legaturi

3 oua

gris

2 linguri de ulei floarea soarelui

sare

Am spalat bucatile de rasol si le-am pus la fiert cu apa doar cat sa le acopere. Dupa ce au fiert 5 minute am schimbat apa am fost atenta sa nu se risipeasca maduva fiindca da gust bun supei chiar daca lasa ceva grasime. Am adaugat putina sare si am lasat la fiert 60 de minute pe foc potrivit, adaugand cate o cana de apa la nevoie. Am spalat si curatat toate legumele si le-am adaugat peste rasol, taiate cubulete, completand cu necesarul de apa. Le-am lasat la fiert 15 minute dupa care am pus cartofii, curatati, spalati si taiati mai mare si verdeata, spalata si tocata marunt. Intre timp am facut galustele din 3 oua, 2 linguri de ulei, gris si sare. Compozitia galustelor nu trebuie sa fie prea tare fiindca trebuie lasata la frigider 15 minute si grisul se umfla. Am adaugat galustele cu o ligurita in supa si le-am lasat sa fiarba. Au fiert in 15 minute dupa care am pus sare dupa gust si am oprit focul.

2 thoughts on “Supa de vaca cu galuste

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: