Harris și-a găsit perechea cu ajutorul unui „site de matrimoniale”

Spread the love

Angajații unui sanctuar pentru animale marine au creat un site special pentru a ajuta o vidră singuratică să-și găsească perechea, scrie CNN

Harris, o vidră asiatică în vârstă de 10 ani, aflată la Sanctuarul la Cornish Seal din Anglia, și-a pierdut partenera, Apricot, după ce aceasta a murit la vârsta de 16 ani. Personalul adăpostului i-a pregătit un profil pe site-ul special creat pentru ea,”Fishing for Love”, în speranța că așa vor reuși să găsească un alt exemplar.

„Sunt foarte atent, îmi plac îmbrățișările și sunt un foarte bun ascultător”, este descrierea lui Harris.

Vidra Harris a venit la sanctuar în 2016, după ce a fost respins de familia sa aflată la grădina zoologică Welsh Mountain. „A fost un partener foarte iubitor pentru Apricot, așa că atunci când ea a murit cu câteva săptămâni în urmă, Harris a fost devastat”, a spus una dintre angajatele sanctuarului.

Deoarece vidrele trăiesc în perechi, iar Harris a fost un partener iubitor, îngrijitorii săi au decis că merită o a doua șansă la dragoste. Din fericire, Harris și-a găsit repede o parteneră aflată într-un sanctuar din Scarborough. La rândul ei, Pumpkin își pierduse recent partenerul.

Peste tot în lume, vidrele stârnesc admirația. În Japonia, oamenii sunt atât de obsedați de aceste animale acvatice și ideea de a le avea ca animale de companie, încât contrabanda cu vidre este o problemă serioasă.

Dar, indiferent cât de drăguțe, deștepte și prietenoase ar părea, vidrele sunt animale sălbatice și nu sunt potrivite pentru viața domestică. În plus, deținerea unei vidre este ilegală în multe țări.

Dar asta nu înseamnă că nu putem să ne minunăm de la distanță de giumbușlucurile acestor animale. Iată, deci, câteva lucruri interesante vidre.

Vidrele sunt mustelide, ceea ce înseamnă că sunt strâns înrudite cu nevăstuicile, nurcile, jderii și bursucii.

În timp ce majoritatea mustelidelor sunt vânători solitari, unele specii de vidre (cum ar fi vidra de râu din America de Nord, vidra de mare și vidra gigantică) formează familii și triburi.

Vidra de mare și vidra de râu formează triburi de același sex, puii masculi părăsind grupul feminin destul de devreme. Vidrele uriașe sunt ceva mai permisive și formează grupuri eterogene conduse de un individ alfa care poate fi mascul sau femelă.

Ca parte a comportamentului lor social, vidrele adoră să joace. Pentru majoritatea vidrelor, joaca include participarea la alergări și scurte lupte, dar poate include, de asemenea, alunecarea pe gheață sau pe noroi.

Vidra are o blană incredibil de deasă, care ajută la izolarea corpului de apa rece și le menține uscate și calde la nivelul pielii.

Vidra de mare are, de fapt, cea mai densă blană din regnul animal, cu aproximativ un milion de fire pe centimetru pătrat.

Sursa digi24.ro, incredibila.ro

One thought on “Harris și-a găsit perechea cu ajutorul unui „site de matrimoniale”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: