Set de cuțite Chef Delimano Brava 6 buc Delimano, 23% reducere, Pret 99 lei

Super ascuțit, modern, cu un design subtil, dar totuși rafinat, Setul de cuțite Chef Delimano Brava este indispensabil în bucătărie atunci când vine vorba de tăierea sau felierea alimentelor. Ideal pentru persoanele care s-au mutat într-o casă nouă. Mai mult de atât, setul este realizat din oțel inoxidabil și dispune de o bară magnetică de înaltă calitate. Setul include 5 cuțite multifuncționale și o bară magnetică.

Set de cuțite Chef Delimano Brava 6 buc Delimano

Setul de cuțite Chef îți ușurează munca

Tocmai ce ți-ai început colecția? Setul de cuțite de la Delimano are lame ascuțite, mânere ușor de manevrat și este ideal pentru toate tipurile de sarcini care implică tăierea sau felierea alimentelor. Acest set de 5 cuțite va deveni cu siguranță preferatul tău! 

Bară magnetică pentru o bucătărie ordonată

Sertarul dezordonat cu tacâmuri va rămâne o amintire cu Setul de cuțite Chef Delimano Brava. Cu ajutorul barei magentice, poți păstra în siguranță toate cele 5 cuțite și multe alte ustensile. Monteaz-o în bucătărie, în garaj sau la casa de la țara și ai grijă ca ustensilele tale, inclusiv cele 5 cuțite, să fie organizate în funcție de nevoile tale. 

Când cuțitul se află în sertar, acesta se poate deteriora în contact cu alte obiecte din oțel. Lamele cuțitelor au nevoie de îngrijire corespunzătoare. În plus, trebuie să ai întotdeauna grijă să nu te tai, așadar, asigură-te că folosești o bară pe care să așezi cuțitele. 

5 cuțite indispensabile + o bară magnetică

Setul include cele mai importante cuțite pe care să le folosești în sarcinile de zi cu zi. Bara magnetică te va ajuta să le păstrezi în siguranță:

Cuțite ascuțite, subțiri și rezistente, realizate din oțel inoxidabil

Fiecare cuțit are o lamă subțire și ușoară, care permite executare precisă când vine vorba tăierea și decojirea diverselor alimente. Toate lamele din set sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că vor rezista în timp, păstrându-și forma și aspectul. În plus, nu se vor rupe niciodată – un scenariu cunoscut când vine vorba de cuțitele din ceramică. Setul are un design atractiv, care va completa perfect orice decor și, mai mult de atât, te va ajuta să duci la bun sfârșit orice sarcină care implică tăierea, felierea sau decojirea alimentelor.