Tigaia Wok Delimano Green Planet cu capac din sticlă, ușoară, durabilă și un distribuitor excelent de căldură, 20% reducere, Pret 199 lei

Pregătește o porție delicioasă de orez sau tăieței în stil thai cu Tigaia Wok Delimano Green Planet. Realizată din 100% aluminiu reciclat și dotată cu un înveliș antiaderent Whitford, tigaia Wok aduce gustul autentic al bucatelor asiatice. Este ecologică și sigură pentru mașina de spălat vase. Setul include capac din sticlă Pyrex cu mâner din bachelită. Potrivită pentru toate tipurile de plită. Dimensiune: 32 cm

Tigaia Wok Delimano Green Planet cu capac din sticlă

Înveliș antiaderent – rezultate perfecte de fiecare dată

Tigaia Wok Green Planet are un înveliș PPG Eclipse HB, cu pulbere de diamant – cel mai nou înveliș PPG. Este realizat pe bază de apă, fără substanțe nocive (PFOA, PFOS, Bisfenol…) și contribuie la protejarea mediului.

Învelișul este antiaderent și extrem de rezistent la zgârieturi, astfel ca tu să poți prepara orice fel de mâncare cu doar o picătură de ulei. După ce termini, curățarea este foarte ușoară!

Ușoară datorită aluminiului reciclat

Tigaia Wok Delimano Green Planet este realizată din 100% aluminiu reciclat și ecologic – acesta contribuie la susținerea și protejarea mediului înconjurător. Știai că aluminiul poate fi reciclat de mai multe ori fără să-și piardă proprietățile structurale?

Când aluminiul uzat este reciclat, îl curățam folosind aproximativ 5% din energia utilizată pentru fabricarea aluminiului primar, extras din bauxită. Am realizat tigaia wok dintr-un aliaj de aluminiu atent selectat, care îndeplinește cerințele noastre în materie de rezistență și formă.

Bucură-te de gustul autentic al bucătăriei asiatice cu Tigaia Wok Green Planet, realizată din aluminiu rezistent

Dacă dorești ca preparatele tale să aibă un gust delicios, ai nevoie de un element crucial: o tigaie wok bună și rezistentă. Secretul pentru tăieței crocanți, frumos rumeniți sau pentru o porție de orez gustoasă este tigaia wok, care trebuie să aibă o distribuție uniformă a căldurii. La Delimano găsești tigaia perfectă!

Fă cunostință cu Tigaia Wok cu capac din sticlă Delimano Green Planet – Wok-ul nostru inovator se încălzește rapid și uniform, dar, în același timp, este ușor, astfel ca tu să poți să prăjești mâncarea fără a pune prea multă presiune pe brațe și articulații. Dimensiunea de 32 cm și capacitatea de 5,7 l îți oferă avantajul de a pregăti preparate delicioase cu o singură tigaie pentru întreaga familie.

Înveliș antiaderent – rezultate perfecte de fiecare dată

Tigaia Wok Green Planet are un înveliș PPG Eclipse HB, cu pulbere de diamant – cel mai nou înveliș PPG. Este realizat pe bază de apă, fără substanțe nocive (PFOA, PFOS, Bisfenol…) și contribuie la protejarea mediului.

Învelișul este antiaderent și extrem de rezistent la zgârieturi, astfel ca tu să poți prepara orice fel de mâncare cu doar o picătură de ulei. După ce termini, curățarea este foarte ușoară!

Ușoară, durabilă și un distribuitor excelent de căldură

Motive pentru utilizarea aluminiului reciclat:

  • Are cea mai bună retenție de căldură (225 W/M°K) și este un excelent distribuitor de căldură. Vasele de gătit se vor încălzi rapid și uniform (fără zone calde sau reci)
  • Este ușor (2,7g/cm3) și poate fi manevrat cu ușurință
  • Nu ruginește
  • Este rezistent și durabil
  • Este igienic, sigur și în conformitate cu standardele pentru recipientele care intră în contact cu alimentele

Nu trebuie să schimbi plita – Gama Green Planet funcționează pe orice plită

Tigaia Wok Delimano Green Planet este prevăzută cu o placă de inducție din oțel inoxidabil, astfel că poate fi utilizată pe orice plită, inclusiv pe cea cu inducție. Nu este nevoie să schimbi plita!

Descoperă gama Green Planet

Noua gamă ecologică de vase Delimano conține oale și tigăi, pe care le puteți combina cu ușurință cu gama de capace Delimano. În plus, am pregătit și 2 seturi diferite care te vor ajuta să pregătești orice preparat îți dorești.

Cea mai bună alegere atât pentru tine, cât și pentru mediul înconjurător

Tigaia Wok Delimano Green Planet face parte din noua gamă Delimano, realizată din aluminiu reciclabil 100%. Acest material ecologic este fabricat din deșeuri de aluminiu colectate. Fabricarea vaselor din aluminiu reciclat produce cu 95% mai puține deșeuri nocivedecât cea care utilizează aluminiu pur**

În plus, în momentul în care vasele de aluminiu nu mai pot fi folosite, le poți trimite din nou la reciclare – aluminiul poate fi reciclat de mai multe ori, fără să-și piardă din proprietăți.

**Pe baza raportului Asociației Europene a Aluminiului, 2012