Espressor Manual Heinner HEM-150BK, 3,5 Bar.Garantie 24 Luni, Pret 175.00 lei

Espressor manual Heinner HEM-150BK

Cu sau fara lapte, simpla sau putin indulcita cu miere sau zahar brun, indiferent in ce forma, o cafea buna iti va aduce zambetul pe buze si iti va incanta simturile in fiecare dimineata sau in orice moment al zilei ai nevoie de un strop de energie.

Pentru asta, ai la indemana espressorul manual HEINNER HEM-150BK, care te va ajuta sa prepari acea cafea delicioasa pe care ti-o doresti.

Pompa de presiune 3.5 bar Cu o pompa de presiune de 3.5 bar, acesta asigura extragerea aromei cafelei macinate, pentru o bautura aromata si cu o textura cremoasa, preparata rapid si simplu.

Espressor Manual Heinner HEM-150BK, 3,5 Bar

Capacitate 240 ml Capacitatea de 240 ml a rezervorului se va dovedi foarte utila in special in zilele in care vrei sa ai mereu cafea proaspata la indemana. Filtru din inox Filtrul espressorului este confectionat din inox, ofera rezistenta si eficienta aparatului, pastrand in acelasi timp aroma, gustul si aspectul perfect al cafelelor preparate.

Cana din sticla Cana din sticla rezistenta va pastra savoarea unica a cafelei proaspat preparate, pentru ca tu sa te bucuri din plin de o bautura delicioasa, asemeni celei pregatite de cei mai priceputi barista.

Optiuni de preparare: espresso si cappuccino Espresso sau cappuccino?

Grea decizie, nu-i asa?

Espressorul HEM-150BK iti permite sa prepari ambele tipuri de cafea.

Ai doua optiuni de preparare: espresso si cappuccino.

Boiler din aliaj de aluminiu Boilerul espressorului este realizat din aliaj de aluminiu, rezistent si durabil in fata trecerii timpului.

Garantie 2 ani!