Fier de calcat vertical cu abur Home Collection+Set 3 umerase CADOU, 53% reducere, Pret 189.00 lei

Ai nevoie de un ajutor de nadejde pentru a calcat hainele mult mai rapid?

Am venit in ajutorul dumneavoastra cu noul Fier de calcat home Collection, este alternativa rapida de a calca intr-un mod eficient hainele. Puteti calca cuverturi de pat, camasi,fuste,pantaloni,perdele,tricouri si sacouri fara prea mult efort.

Folosind Noul Fier Vertical de Călcat cu Abur Home Collection călcatul se transformă într-o sarcină ușoară, comodă, rapidă, sigură și plăcută pentru orice membru al familiei.

Fier de calcat vertical cu abur Home Collection

Indiferent de locul unde il utilizati ,fierul de calcat vertical Home Collection este alegerea ideala pentru vacanta sau locuinta dumneavoastra. Cu ajutorul aburilor fierbinti puteti calca orice material avand siguranta unui rezultat perfect.

Pentru hainele care prezintă diferite aplicații sau țesături speciale, îi poți adăuga Fierului Home Collection un al doilea capăt special, prevăzut cu o perie. Fierul de calcat este prevazut cu un rezervor de apa anti-scurgere si o perie din plastic speciala pentru diferite materiale textile.

Fierul de calcat Home Collection are un design compact, este mic si usor de utilizat,fara a ocupa prea mult spatiu.

Tehnologia de ultimă generație folosită la fabricarea acestui model de fier de călcat face ca hainele să fie călcate “la dungă” , dar mai ales să fie igienizate in proportie de 100% și asta datorită fluxului puternic de abur pe care aparatul îi produce.

Persoanele cu diferite alergii ale pielii sau bebelușii și copii, a căror piele este sensibilă, au nevoie ca hainele lor să fie ferite de eventualele bacterii sau acarieni care supraviețuiesc spălării. Temperatura aburului produs de acest fier de călcat este una care garantează distrugerea acestor tipuri de bacterii si acarieni.

Siguranța dumneavoastră este deasemenea importantă pentru noi așa că Fierul de Călcat Home Collection este prevăzut cu un sistem de oprire automată în caz de supraîncălzire sau dacă nu este folosit timp de 8 minute.

Fierul se poate utiliza in doar 20-30 de secunde din momentul in care este conectat la priza.

Datorita performantei de inalta calitate, cu o putere de 1200 w aveti siguranta unor sesiuni de calcat rapide si profesionale in fiecare zi.

Detalii tehnice:

-cablu: 1.5 m

-putere: 1200w

-incalzire rapida 20-30 s

-protectie de siguranta pentru supraincalzire

-tensiune de alimentare: 220-240 V

Dimensiune:

Inaltime:22 cm

Latime:10 cm

Greutate:

0,8 kg

Producator:

Fabricat in Grecia

Garantie 2 ani de zile pe baza facturii

Material:

plastic

Set umerase:

La fiecare aparat comandat vă oferim un set de trei umerașe de cea mai bună calitate absolut GRATUIT!

Dimensiuni :

Latime – 43 cm

Inaltime – 14 cm

Grosime 1 – 2 cm

Material :

Plastic

Producator :

Fabricat in Turcia

Culoare :

Gri