Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul online Chilipirul Zilei. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă Chilipirul Zilei îți face decizia mai ușoară, oferind piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici. Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Canapea Shamblin, piele ecologica, alb/gri, 50 x 210 x 115 cm, Pret 3140.00 lei

Materialele de inalta calitate si finisajele deosebite fac din aceasta canapea o piesa de rezistenta pentru sufrageria ta.

Detalii:

Scaun: 50 cm H x 210 cm L x 115 cm D
Greutate totală: 78 kg
Dimensiuni (perne mici): 33 cm H x 37 cm W x 12 cm D

Dimensiuni (perne mari): 45 cm H x 55 cm W x 15 cm D

Capacitate de locuri: 4

Material de căptușire: Imitaţie de piele; poliester
Detalii despre materialul tapițeriei: PU; 100% Poliester; Țesătură din velur,
Culoarea picioarelor: negru
Materialul cadrului: Lemn masiv de pin
Material de căptușire a scaunului: Spumă
Construcția scaunelor: Arcuri de val
Material de umplere a spătarului: Spumă
Tapițerie capitonată: da
Pernă decorativă inclusă: da
Numărul de perne incluse: 9

Detalii livrare
Produsele vin ambalate corespunzător în folie cu bule, polistiren, folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic. Livrarea produselor de mobilier se va face in 6-10 zile lucrătoare, iar restul produselor vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.

By Aila

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.