Dispozitivul 3in1 Warm Massager îți oferă masaj cald si relaxant, are 2 viteze de masaj cu vibratie, oferind alinare picioarelor și corpului obosit. Ai 3 terapii într-un singur aparat: masaj cu vibrații, terapie termică și înveliș cu acupresiune pentru relaxare suplimentara. Ameliorează tensiunea, disconfortul și reduce stresul. Îmbunătățește circulația sângelui și te ajută să te încălzești.

Aparat 3in1 Warm Massager Wellneo

Faceți față serilor reci de iarna cu aparatul de masaj cald Wellneo 3in1

Spuneți adio picioarelor reci și spune salut picioarelor relaxate și calde! Acum vă puteți menține picioarele calde cu aparatul de masaj Wellneo 3in1, un încălzitor electric care transformă serile reci în unele calde și confortabile

Aparatul de masaj Wellneo 3in1 este unic, datorită părții sale inferioare detașabile care se transformă într-o pernă de masaj caldă. Dacă doriți să vă încălziți spatele sau abdomenul, îndepărtați partea superioară și veți avea o pernă practică.

Învelișul său moale și luxoas din microfibră vă oferă o căldură plăcută și reconfortantă pentru picioare sau spate.

Spune adio picioarelor reci!

Fie că stai să citești o carte, te uiți la televizor sau lucrezi la birou, relaxeză-ți picioarele în acest dispozitiv confortabil și spune adio picioarelor înghețate, în timpul anotimpului rece.

Masaj cu vibrații relaxant

Aparatul de masaj Wellneo 3in1 oferă, de asemenea, vibrații relaxante care vă masează ușor picioarele obosite. Sunt disponibile 2 viteze de masaj relaxant cu vibrații

Doar așezați-l pe podea în fața scaunului, așezați-vă, relaxați-vă și așezați-vă picioarele în interiorul aparatului.

Pernă moale de masaj

Perna super confortabilă și caldă poate fi folosita pe spate, abdomen, piept sau orice parte a corpului tău care are nevoie de un pic de căldură. Puteți utiliza 2 niveluri de intensitate pentru a relaxa mușchii gâtului, spatelui sau picioarelor.Metoda rapidă și eficientă de relaxare pentru orice parte a corpului.

Terapie prin încălzire pentru ameliorarea eficientă a disconfortului

Căldura poate ameliora mai multe probleme, sensibilitatea și disconfortul abdomenului, de asemenea,poate ajuta în combaterea durerii musculare după activitatea fizică.

Aparatul de masaj Wellneo 3in1 oferă o terapie eficientă, non-invazivă, fără efecte secundare și vă poate aj

Husă antibacteriană și lavabilă

Datorită țesăturii antibacteriene infuzate din husă, nu există mirosuri neplăcute! Se poate demonta cu ușurință, are fermoar și poate fi  lavabilă în mașina de spălat.

Zilele friguroase de iarnă pot veni: datorită aparatului de încălzit picioarele, veți fi imun la temperaturile scăzute și vă puteți încălzi rapid picioarele reci după plimbările de iarnă.

By Aila

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.