Pachet de produse pentru o cura de stimulare a protectiei impotriva infectiilor respiratorii acute, Covid19, gripa, bronsita, stari febrile.

Pachetul contine produsele necesare pentru o cura de 25 zile:
2 x Extract de propolis (50 ml)
1 x Tonic No. 1 (400 g)
1 x Miere (400 g)

Cura de stimulare a protectiei impotriva infectiilor respiratorii acute, Covid19, gripa, bronsita, stari febrile

Protocolul de administrare recomandat de producator:

  • Extract de propolis, 6 picături/kg corp/zi (2 picături/kg corp dimineața, 2 picături/kg corp la pranz și 2 picături/kg corp seara), pe o durată de 5 zile, sub forma de miere propolizata sau suspensie urmat de
  • Tonic No. 1, 4 linguriţe/zi (2 lingurițe dimineața și 2 lingurițe seara), pe o durată de 20 zile


Miere propolizată – într-o cană, peste 1-2 linguriţe de miere lichidă, se adaugă numărul recomandat de picături de Extract de propolis No. 1/kg corp. Se amestecă foarte bine până la obţinerea unui amestec omogen

Suspensie de propolis în miere – peste Mierea propolizată se adaugă un lichid (ceai, lapte, apă etc.), la temperatura camerei sau cel mult uşor călduţ şi se amestecă. Rezultatul este reprezentat de o suspensie lăptoasă, care se administrează oral cu înghiţituri mici.

Tonicul No. 1 – o lingurinţă “rasă” de bucătărie conține 5-7 g. Administrarea se va face de preferat, dar nu neapărat obligatoriu, înainte de masă. 
Notă: Dacă se urmărește un control riguros al masei corporale, se va avea în vedere faptul că o doză zilnică de 4 lingurițe de produs poate substitui necesarul de nutrienți al unei mese principale.
 

Tonicul no. 1 pentru adulti Terra Apis 


Menține sănătatea aparatului respirator, a tractului digestiv, a aparatului urinar.
Folosit in:
PNEUMOLOGIE – normalizarea secrețiilor bronșice;
– decongestionarea tractului respirator
UROLOGIE / NEFROLOGIE – detoxifierea tractului urinarcalic;
– reduce riscul de contaminare bacteriană a căilor urinare ;
-eliminarea riscului de formare a calculilor urinari
GASTROENTEROLOGIE: normalizarea secrețiilor gastrice, biliare și intestinale
INTERN: functionarea normală a sistemului nervos
– îmbunătățirea memoriei
ONCOLOGIE: reducerea efectelor secundare ale radio și chimioterapiei

Proprietăți: amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe). În regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe).

Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate.

A se amesteca înainte de consum. 

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, în flaconul original, bine închis. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Ingrediente: miere de albine, fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides) – 10,8 %, polen crud – 7,2 %, fructe de Armurariu (Silybum marianum) – 3,6 %, lăptișor de matcă crud – 3,6 %, pulbere de Obligeană (Acorus calamus) – 1,5 %, fructe de Ienupăr (Juniperus) – 1,5 % și propolis integral – 1,3 %.

Prezentare: flacon ceramic cu dop de pluta

By Aila

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.