Alege mobila de bucatarie in functie de dimensiunea dorita. Dupa ce ai ales dimensiunea din optiunile de mai jos vei putea vedea seturi ce se vor incadra in spatiul dorit, mai ramane doar sa alegi ce configuratie contine corpurile ideale si desigur stilul bucatariei.

Nu ai gasit configuratia potrivita?

Intelegem perfect situatia, uneori camerele pentru bucatarie sunt atipice datorita unei ferestre, centrale termice sau chiar a unei gauri de hota ori a zonelor pentru utilitati. Nu trebuie sa iti faci griji, fiecare corp din fiecare familie de mobila pentru bucatarie este modular. Adica iti poti alege corpurile unul cate unul, blatul si extra optiunile in functie de locuinta ta. Alege mai jos stilul dorit si mai departe vei vedea toate corpurile modulare din fiecare familie.

Colectii Mobila de Bucatarie

Nu esti limitat de spatiu si tot ce conteaza este stilul bucatariei? Atunci poti alege prima data colectia de mobilier iar apoi poti opta pentru unul din seturile gata configurate sau sa alegi din corpurile modulare si sa iti realizezi propria mobila de bucatarie.

By Aila

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.