Router Wireless TP-LINK Archer C80, Gigabit, Dual Band, 1900 Mbps, 4 Antene externe (Negru)

Scurta descriere

Wi-Fi de mare performanta pentru Streaming HD Dual Band | Full Gigabit 

Performanta Wi-Fi maxima in 3 fluxuri Cu 3×3 MIMO, Archer C80 este capabil sa transmita si sa primeasca date in trei fluxuri. Computerele cu functie 3×3, sunt compatibile cu routerul Archer C80, avand o performanta imbunatatita fata de routerele MIMO 2×2. 

Wi-Fi Wave2 802.11ac incredibil pentru acasa Archer C80 ofera Wi-Fi accesibil si de inalta calitate, cu o viteza totala de pana la 1900 Mbps. Gestioneaza sarcini simple, precum trimiterea de e-mailuri sau navigarea web in banda de 2,4 GHz si activitati mai ample pe latimea de banda de 5 GHz, precum jocuri online sau streaming 4K / 8K UHD — fara lag.

Acoperire mai mare in toata casa Ai acces la divertisment, din fiecare colt al casei, cu ajutorul celor 4 antene externe de inalta performanta. Tehnologia Beamforming detecteaza dispozitivele si concentreaza puterea semnalului wireless catre acestea, chiar daca sunt departe sau slab conectate. 

Conecteaza simultan mai multe dispozitive Archer C80 ajuta dispozitivele sa obtina performante optime, facand comunicarea mai eficienta cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO. Mai multe dispozitive pot trimite si primi date pe cea mai buna banda disponibila. Bucura-te de divertisment non-stop pe toate dispozitivele—fara lag. 

Eficienta crescuta pentru distributia semnalului Wi-Fi Functia Smart Connect ajuta routerul sa schimbe automat conexiunea fiecarui dispozitiv pe cea mai buna banda Wi-Fi disponibila, in timp ce functia Airtime Fairness impiedica dispozitivele mai vechi sa incetineasca reteaua. Cu ajutorul acestor functii, toata lumea se poate bucura de o experienta Wi-Fi fara lag. 

Personalizeaza-ti reteaua de acasa Archer C80 este dotat cu aplicatii care iti permit personalizarea retelei:Control Parental – Blocheaza continuturile nepotrivite si seteaza cat timp pot sta online copiii.Retea Vizitatori – Creeaza o retea separata pentru vizitatori, pentru a-ti proteja si securiza intimitatea. 

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.