Extinde rețeaua Ethernet cu porturi Gigabit Extinde rapid rețeaua prin cablu cu cele cinci porturi Ethernet 10/100/1000 Mbps – de 10 ori mai rapide decât porturile Ethernet 10/100 Mbps obișnuite. MS105G este flexibil și compatibil cu televizoarele 4K Ultra HD, computerele, imprimantele, camerele IP, consolele de jocuri și multe altele. Acest lucru îl face perfect pentru al utiliza acasă sau la birou. 

Switch Mercusys MS105G, Gigabit, 5 Porturi

Design impresionant și ultra-compact Combinația elegantă de culori, roșu și negru, oferă un aspect placut dispozitivului. Are aceleași dimensiuni ca cele ale unui smartphone, MS105G potrivindu-se oriunde în casa ta, fără a ocupa prea mult spațiu. 

Plug and Play Uită de instalarea complicată! Conectează switch-ul la televizor sau la computer printr-un cablu Ethernet pentru a extinde imediat rețeaua prin cablu. Nu este necesară configurarea dispozitivului. 

Performanță fiabilă Cu tehnologiile Half/Full Duplex și MAC Address Learning, MS105G oferă până la 10 Gbps capacitate de switching. Fiecare unitate este supusă unor teste extinse înainte de expediere, asigurându-ne că MS105G îți oferă conexiuni fiabile și neîntrerupte pentru anii ce vor urma. 

Fii Green cu Ethernet-ul tău! Acum ai opțiunea de a deveni Green atunci când faci upgrade la o rețea gigabit! MS105G oferă cele mai recente tehnologii inovatoare, eficiente din punct de vedere energetic pentru a  extinde capacitatea rețelei cu mult mai puțină energie. Reglează automat consumul de energie în funcție de starea legăturii și lungimea cablului pentru a limita amprenta de carbon a rețelei tale.

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.