Elegantul robinet Digital PRO, este un sistem care asigură apă caldă instant la robinet – economisește timp, energie și apă. Aveți apă caldă în câteva secunde. Temperatura apei poate fi reglată și este afișată digital, în partea din față. Nu este nevoie de boilere sau de un sistem de încălzire centrală.

Robinet Electric Instant PRO Afișaj Digital, cu montare pe blat

Obține Apă Caldă Oricând în câteva Secunde

Ai nevoie de apă caldă la casa ta de vacanță sau în garaj, dar nu ai counducte de apă în zonă? Boilerul s-a stricat sau pur și simplu s-a luat apa? Robinetul Electric Digital Instant PRO Delimano te va ajuta să nu duci lipsa apei atunci când ai nevoie, acesta fiind un robinet electric care încălzește apa instant nelimitat!

Ajunge doar să îl instalezi la chiuvetă, să îl bagi în priză și poți da drumul la apă!

Apă caldă curentă de la robinet în doar câteva secunde

Robinetul Electric Digital Instant PRO Delimano are nevoie de doar câteva secunde pentru a încălzi apa după care apa caldă va începe să curgă și o poți utiliza imediat, fără întrerupere.

O soluție simplă și inteligentă pentru locurile fără sisteme de încălzire a apei!

Rezervă nelimitată de apă caldă de până la 60 de grade

Robinetul Electric Digital Instant PRO Delimano poate încălzi apa până la 60 de grade doar prin apăsarea mânerului. Acum, aprovizionarea nelimitată cu apă caldă este la doar câteva secunde, oriunde te-ai afla. Becul roșu te va anunța când poate fi folosit robinetul pentru apă caldă.

Dacă ai nevoie de apă rece ajunge doar să apeși mânerul în partea opusă.

Simplu și ușor de folosit.

Ecran Digital pentru uz ușor și în siguranță

Ecranul digital mare și ușor de citit, este o nouă îmbunătățire a Robinetului Electric Digital Instant Delimano PRO. Te va ajuta să monitorizezi temperatura apei, astfel încât să știi mereu dacă temperatura apei pe care o folosești este potrivită pentru necesitățile tale

Afișajul temperaturii apei pe care o folosești te ajută să previi arsurile copiilor atunci când aceștia folosesc robinetul.

Apă caldă mai igienică

Dacă folosești boilerul pentru apă caldă, aceasta stă mai mult timp în recipient.

Cu Robinetul Electric Digital Instant Delimano PRO apa pe care o folosești este mereu proaspătă și poate fi folosită imediat pentru prepararea ceaiurilor, supei, cafelei, etc.

Folosește-l în Bucătărie, Baie, Garaj sau chiar în Bucătăria de Vară…

Cu Sistemul de Apă Caldă Instant, vei obține apă caldă în câteva secunde.

  • Instalează-l în bucătărie și obține apă caldă pentru supe, ceai sau cafea mai repede și mai ieftin.
  • Instalează-l în subsol, garaj sau atelierul tău pentru a-ți curăța mâinile cu apă caldă de murdăria de după muncă.
  • Instalează-l în bucătăria de vară și bucură-te de toate beneficiile apei calde nelimitate.

Robinetul Electric Digital Instant Delimano PRO economisește energie, timp și apă deoarece nu are nevoie de încălzire centrală. 

TOT de ceea ce ai nevoie este o instalație sanitară și o priză de alimentare. 

Economisirea de electricitate și apă – asta a fost cel mai important pentru mine. Și faptul că am economisit și spațiu sub chiuvetă.

Elena

Nu m-am așteptat să economisesc bani cu el. În primul rând m-am gândit cum să rezolv situația cu absența apei calde. Cumpărându-l, am început să economisim bani. Un alt beneficiu. Asta e cea mai plăcută surpriză. În concluzie, cu electricitatea, apa caldă și rece, am ajuns să economisim doar în bucătărie în jur de 100 de lei pe lună. 

Darius

Designul din oțel inoxidabil și stilul rotunjit adaugă eleganță bucătăriei tale

Datorită stilului rotunjit, elegant în plastic alb cu țeava din oțel inoxidabil, Robinetul Electric Digital Instant Delimano PRO adaugă o eleganță unică bucătăriei tale. Instalat simplu deasupra chiuvetei cu dispenserul îndreptat în sus, acesta benficiază de un mâner ergonomic stilat care se mișcă înainte și înapoi pentru regalarea ușor a temperaturii.

Robinet cu Încălzire Instantă a Apei

Robinetul cu încălzire instantă a apei vă ajută să economisiți ușor apă, timp și energie – fără nici o pierdere de apă prin țeavă. Robinetul Electric Instant Digital PRO Delimano este de neegalat în bucătărie sau oriunde apa este indispensabilă.

Caracteristicile complet automate de control oferă montare simplă cu bobină standard

Pentru cine este recomandat?

  • Pentru cei care locuiesc în apartamente fără un sistem de încălzire a apei.
  • Pentru momentele când boilerul tău se strică sau se ia apa.
  • Perfect pentru casele de vacanță sau pentru concediile în rulotă.
  • Pentru cei cărora le place să gătească afară în grădină.

Îmbunătățiri

1. Siguranță termică îmbunătățită.

2. Structură modificată (elemente din ceramică, siliciu și oțel inoxidabil).

3. Circuit imprimat (PCB*) mai bun și mai eficient.

4. Senzori de temperatură optimizați pentru citirea temperaturii.

5. Protecție la îngheț.

6. Design optimizat.

7. Îmbunătățirea protecției PCB.

8. Proces de producție certificat SGS.

9. Conformitate strictă cu standardele EU

10. și în condiții de lumină directă, vizibilitate mai bună a afișajului digital  – pentru o citire mai clară.

11. Afișajul PCB (electronic) este complet încapsulat în material izolant – pentru longevitatea afișajului și protecție completă împotriva apei / aburului.

12. Protecție optimizată a învelișului – pentru a proteja produsul de apa care ar putea pătrunde în corpul principal.

13. Timp de răspuns mai rapid pentru apă caldă …

14. … și o temperatură mai stabilă a apei …

15. … păstrând în același timp temperatura inferioară a plăcii pentru o manevrare mai confortabilă (rotirea acesteia), datorită tubului de silicon din interiorul racordului.

Cum funcționează?

Apă fierbinte în câteva secunde. Oriunde!

Boilerele obișnuite încălzesc o cantitate imensă de apă chiar dacă nu este necesară! Acest lucru implică mult timp, energie electrică și costuri mai mari, deoarece boilerul menține apa caldă în avans.

În mod opus, Robinetul Electric Digital PRO Delimano economisește energie, apă și timp oferind apă fierbinte într-o clipă (deoarece nu preîncălzește apa în prealabil, ca un boiler).

Relația dintre debit și temperatura apei de ieșire

Deoarece apa se încălzește pe măsură ce curge, debitul de apă va fi mai mic decât temperatura de ieșire și invers. Display-ul de lângă mânerul robinetului indică temperatura apei: de la roșu intens (cea mai caldă apă, dar cu debit minim) până la portocaliu (apă călduță, dar debit maxim).

Relația dintre temperatura de intrare a apei și timpul în care obțineți apa caldă

Cu cât este mai ridicată temperatura de intrare a apei, cu atât este mai scurt timpul în care se obține apa caldă. De exemplu, dacă utilizați robinetul în mijlocul verii, veți obține cu siguranță apă fierbinte într-un timp mai redus decât în timpul iernii (datorită temperaturii mai mari / mai mici a intrării).

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.