Oferă-i copilului tău un plus de confort în acest sezon cu Setul pentru copii Dormeo Warm Hug. Pilota moale, în combinație cu perna pufoasă, reprezintă alegerea ideală în momentele în care micuțul tău dorește să se bucure de și mai mult confort. Perfect atât pentru somn, cât și pentru joacă. Setul este disponibil în 2 culori, mentă sau roz, cu un design încântător cu pinguini și baloane. Pătura dispune, totodată, și de elemente ce strălucesc în întuneric, creând astfel o atmosferă magică noapte de noapte.

Set pentru copii Warm Hug 2021 Dormeo

Faceți ca orele de culcare și cele de joacă să devină și mai distractive

Dormeo Warm Hug Kids reprezintă noua versiune a popularului nostru set de iarnă, special realizat pentru cei mai mici membri ai familiei.

Pătura și perna îi vor oferi copilului tău confortul și căldura de care are nevoie, așadar, se va odihni mai bine și va avea parte de o dezvoltare armonioasă.

Model încântător, cu elemente magice!

Setul este realizat în 2 nuanțe, roz și mentă, și are un design încântător cu pinguini, nori și baloane, care îl va ajuta pe cel mic șă se relaxeze, să adoarmă mai repede și să viseze cât mai frumos. Pătura include elemente strălucitoare – acestea îi vor ajuta pe cei mici să-și învingă frica de întuneric și să-și depășească temerile.

Pătură călduroasă și incredibil de moale

  • Pătura are dimensiunea de 130×190 cm și este realizată din fleece extrem de moale și de călduros, material ideal pentru perioada în care zilele se răcoresc, iar nopțile devin mai lungi.
  • Folosește pătura pe canapea, pe pat sau ia-o cu tine în călătorii.
  • Cele 2 capse te vor ajuta să transformi cu ușurință pătura într-un buzunar călduros pentru picioare, așadar, micuțul tău își poate încălzi picioarele într-un mod rapid și eficient. Poate fi utilizată, totodată, ca o eșarfă sau ca un șal.

Cea mai „îmbrățișabilă” pernă de până acum

Secretul pentru o pernă incredibil de comodă – umplutura din microfibre avansate Wellsleep®. Aceste microfibre sunt folosite și pentru realizarea celor mai bine vândute perne Dormeo.

  • Permite circulația optimă a aerului, este ușoară și călduroasă.
  • Structura unică creează mici buzunare de aer pentru o atingere catifelată și mai mult volum.
  • Este igiencă.

Are o dimensiune de 40×40 cm. Pătura și perna sunt lavabile la mașina de spălat la 30°C și se usucă rapid.

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.