Dăruiește iarna această un cadou deosebit, parte din cea mai recentă ediție a popularului nostru Set Warm Hug. Alătură-te celor peste 2,5 milioane de oameni fericiți care se bucură deja de o pătură moale și călduroasă,  în dimensiuni pentru o singură persoană sau pentru întreaga familie. În plus, vei îndrăgi perna pufoasă, realizată din microfibre Wellspring®. Disponibil în 2 modele și 6 culori.

Set pernă și pătura Warm Hug Set 2021 Dormeo

Cea mai confortabilă modalitate de a-ți arăta grija

Îți amintești cât de plăcut este să te ghemuiești sub o pătură călduroasă și moale într-o zi răcoroasă de iarnă? Cât de relaxat și fericit ești atunci când îmbrățișezi o pernă voluminoasă și moale? Acum, datorită setului format din pătură și pernă, tu și cei dragi ție vă veți bucura din plin de acest sentiment!

Concepută pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie

Povestea Warm Hug a început în 2013, odată cu lansarea primei pături care să îți țină de cald atunci când dorești să te ghemuiești pe canapea. Cea mai recentă ediție oferă noi modele și un confort 2în1 – brandul Dormeo și-a propus să creeze o atmosferă relaxantă în fiecare casă!

Ideal pentru a-l oferi cuiva drag

O încântare pentru toată lumea, acest set reprezintă un cadou minunat pentru cei dragi, care poate fi oferit cu Ocazia Crăciunului sau în zilele mai răcoroase. În plus, prezintă o panglică pe care scrie „Acasă este acolo unde îți este sufletul”. După ce vei atinge pătura moale, călduroasă și perna pufoasă, cu siguranță vei dori să o păstrezi doar pentru tine!

Mai mult decât o pătură, o îmbrățișare

Pătură este extrem de moale, cu blană artificială pe o parte și țesătură moale, de pluș, pe cealaltă parte. Folosește-o când stai pe canapea sau în grădină. Ține una în mașină pentru călătoriile care au loc iarna sau în dormitor pentru și mai multă căldură noaptea. Cele două clipsuri fac pătura ușor de transportat în timp ce te deplasezi sau poți să o transformi într-un buzunar cald pentru picioarele tale. Disponibilă in 2 mărimi, 130×190 cm și 200×200 cm, suficient de mare ca toată lumea să se bucure de ea.

Cea mai „îmbrățișabilă” pernă de până acum

Toată lumea iubește pernele, iar acum poți să te bucuri de cea mai moale și mai confortabilă pernă de până acum, cu toate beneficiile microfibrelor avansate Wellsleep®. Acest material remarcabil este aerisit, ușor și călduros. Structura unică creează mici buzunare de aer pentru un volum sporit și o atingere moale. De asemenea, este rezistentă la mucegai și la pete, rămânând fresh o perioadă îndelungată. Are o dimensiune de 40×40 cm. Pătura și perna sunt lavabile la mașina de spălat la 30°C și se usucă rapid.

4 look-uri într-un singur set

Perna și pătura sunt reversibile, oferind 4 look-uri elegante cu un singur set. Este disponibil în 2 modele, fiecare în câte 3 culori diferite. Unul dintre modele este clasic, realizat în tehnica ombre, cu frunze în culori precum galben, verde sau gri. Celălalt model este unul modern, realizat în tehnică zig-zag, în culorile roz, roșu sau albastru. Achiziționează-le pe toate și asortează-le pentru a crea look-uri extraordinare!

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.