Kit Parafina Happy Skin pentru maini si picioare cu incalzitor LUXORISE, Piersica este tratamentul ideal pentru hidratarea si catifelarea pielii. Mainile si picioarele au nevoie de ingrijire sporita pentru a-si pastra aspectul tanar o vreme indelungata. Impachetarile cu parafina reprezinta una din cele mai bune solutii cand doresti sa oferi o hidratare constanta pielii, chiar la tine acasa.

Kit Parafina Happy Skin pentru maini si picioare cu incalzitor LUXORISE, Piersica

Kit-ul contine:

1 x Incalzitor Parafina/Ceara Profesional Elite Care – LUXORISE Germania, Orange, 500 ml – topeste parafina rapid! Incalzitorul are capacitate de 500 ml si dispune de termostat. Siguranta care incalzeste aparatul se bucura de tehnologie de ultima generatie. Datorita designului sau de 360°, parafina se va topi uniform.

1 x Parafina Solida cu aroma de Piersica SensoPRO Milano – 500 g – este ideala pentru imbunatatirea aspectului general al pielii manilor si picioarelor.

1 x Pensula speciala pentru aplicarea parafinei – este produsul ideal din kit-ul tau de epilare ce te ajuta sa acoperi perfect pielea mainilor si picioarelor in procesul de tratament si impachetari cu parafina. 

Beneficii tratamente parafina:

– Inainte de inceperea acestui tratament, zona trebuie curatata  pentru a indeparta transpiratia, urmele de parfum, crema sau deodorant.

-Parafina hidrateaza pielea in profunzime, ajuta la stimularea circulatiei sangvine, ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii si previne imbatranirea acesteia.

-Tratamentul cu parafina are rol exfoliant (trebuie indepartata atunci cand devine casanta).

-Impachetarea cu parafina poate avea scop terapeutic.

Alege Kit Parafina Happy Skin pentru maini si picioare cu incalzitor LUXORISE, Piersica pentru a avea o piele hidratata si catifelata!

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.