Turnați jucăriile direct pe covorașul de joacă integrat și lăsați micile fantezii să scape. Jucăriile pot fi împinse pentru depozitare în câteva secunde trăgând rapid de mânere.

Coșul nostru premium cu capac asortat este de 30 cm înălțime și are un diametru de 32 cm.  Covorașul de joacă durabil de 145 cm atașat ține jucăriile la distanță. 

Pentru curățare, ridicați mânerele încorporate pentru a scoate rapid jucăria din vedere. Transportați jucăriile oriunde cu mânere robuste și un recipient elegant.

A trecut vremurile în care le-ai cerut copiilor tăi să nu distribuie jucării prin cameră. Acest organizator vă permite să distribuiți jucării cu care să vă jucați și este suficient de mare pentru ca mai mulți copii să le împartă înainte ca jucăriile să cadă în coș prin „toboganul de jucărie” pentru a le face ordine.

Coșul nostru de jucării robust, de înaltă calitate, cu un covor de sortare moale, dar puternic, este conceput pentru a rezista testului timpului. Designul durabil durează cu o garanție pe viață și un angajament continuu pentru satisfacția ta de-a lungul copilăriei.

Geanta pentru depozitarea jucariilor, cu dinozauri

By Aila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.