Chanel – Un parfum original de calitate! Parfumul Chanel N5, pret 420.00 lei

Alege parfumul preferat, in functie de notele sale, in functie de aroma sau de sezonul si momentul specific in care il vei folosi. Cauti parfumuri originale de barbati sau parfumuri originale de femei? In colectia noastra vei gasi ambele tipuri. In plus, poti selecta daca doresti un parfum de zi sau de seara. Poti descoperi chiar si parfumuri in functie de anotimp: esente de primavara, vara, toamna si iarna.

In colectia noastra ai posibilitatea de a identifica si o diversitate de parfumuri de lux. Acestea sunt creatii ale marilor case de parfumuri, facand parte din colectii selecte, cu esente fine de parfum. Sunt parfumurile de lux pe care ti le-ai dorit intotdeauna.

Poti alege un astfel de parfum original de lux pentru tine sau pentru a-l face cadou. Il vei putea purta la orice tinuta eleganta sau de business. Sau il poti darui unei persoane care stii ca pretuieste atentia la detalii si cadourile de bun gust.

Alege din gama noastra de parfumuri originale esenta care te caracterizeaza cel mai bine si care ti se potriveste si achizitioneaza-ti parfumul acum. Fa diferenta in cercul tau de cunoscuti sau intre colegii de la birou, cu un parfum original de calitate!

Parfumul Chanel N5

Persistenta
9 ore

 1Perceptia clientilor
90% Lemnos70% Pudrat55% Floral1

Parfumul Chanel N5 este un parfum clasic, apreciat in special de doamnele pe care le reprezinta eleganta. 

Este un parfum elegant, puternic si foarte persistent. 

Parfumul Chanel N5 este construit din note florale, precum lemn de santal, mosc, bergamota, iasomie, lacramioare, dar si din note aldehidice. 

Datorita acestei combinatii speciale, parfumul Chanel N5 este unul atemporal si feminin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.