Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida A Parului Corporal 600000 Impulsuri, pret 249.00 lei

Daca doresti o piele fina si matifiata, atunci cu siguranta produsul de care ai nevoie este Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida a Parului Corporal 600000 Impulsuri. In magazinul nostru gasiti un must have in materie de epilare si anume  Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida a Parului Corporal 600000 Impulsuri.

Acest epilator profesional foloseste tehnologia laser pentru indepartarea parului corporal in timp util.

Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida a Parului Corporal 600000 Impulsuri, are un design modern, este de culoare roz si are un ecran digtal cu afisaj electronic, pentru a selecta modul de epilare dorit.

Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida a Parului Corporal 600000 Impulsuri ne va ajuta sa epilam zona bratelor, picioarele, bikini si chiar parul facial din zona gurii.

Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida a Parului Corporal 600000 Impulsutri poate fi transportat foarte usor datorita dimeniunii lui, astfel ca daca doresti sa pleci intr-o vacanta, acesta va avea locul necesar in geanta ta de calatorit.

Alege  Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida a Parului Corporal 600000 Impulsuri  din magazinul nostru, pentru o epilare rapida si precisa ca la salon, chiar la tine acasa!

Epilator IPL Digital Pentru Indepartarea Rapida A Parului Corporal 600000 Impulsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.