Epilator Reincarcabil Cu Lumina, Tehnologie Sensa-Light, pret 45.00 lei

Epilator reincarcabil, accesorii incluse, va ajuta sa va epilati oricand, oriunde, fara durere. Produsul este dotat cu acumulator Litiu Ion fiind ideal pentru epilarea pe picioare, brate, subrat sau fata.

Este portabil si potrivit pentru orice tip de piele. Incarcarea se face rapid, in cateva ore iar pentru prelungirea duratei de viata a acumulatorului, se recomanda utilizarea aparatului cand este la incarcat. Evitati contactul cu umezeala. Curatati cu o periuta dupa fiecare utilizare si depozitati intr-un loc racoros, ferit de umiditate si de soare puternic.

Epilator Reincarcabil Cu Lumina, Tehnologie Sensa-Light

Specificatii:

nu pisca, nu doare, nu irita pielea
tehnologie Sensa-Light
potrivit pentru toate tipurile de ten/ piele
reincarcabil, acumulator inclus
material: PVC + ABS + PS
dimensiuni: 120 x 45 x 10 mm
greutate redusa, poate fi purtat cu usurinta in calatorii
culoare: alb, mov

Epilator reincarcabil Finishing Touch Yes, accesorii incluse, va ajuta sa va epilati oricand, oriunde, fara durere. Produsul este dotat cu acumulator Litiu Ion fiind ideal pentru epilarea pe picioare, brate, subrat sau fata. Este portabil si potrivit pentru orice tip de piele. Incarcarea se face rapid, in cateva ore iar pentru prelungirea duratei de viata a acumulatorului, se recomanda utilizarea aparatului cand este la incarcat. Evitati contactul cu umezeala. Curatati cu o periuta dupa fiecare utilizare si depozitati intr-un loc racoros, ferit de umiditate si de soare puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.