Compleu cu pantaloni Dolores – Albastru royal, pret 359.00 lei

Compleu elegant din două piese: bluză din dantelă căptușită la interior cu un maiou cusut de pelerină și pantaloni cu talie înaltă și betelie elastică.

Compleu cu pantaloni Dolores – Albastru royal

Cui recomand acest compleu?

Este potrivit femeilor cu o înălțime cuprinsă între 160 cm – 180 cm. Ține cont că felul cum se așează pantalonii pe mine este datorită tocurilor, astfel că ajung la o înălțime de 170 cm. 

Cum să porți compleul Dolores din dantelă și crep elastic?

Acesta este unul dintre modelele cu care am ieșit pe piață și cu care am avut mare succes. Din feedback-ul primit până acum, modelul acesta se așează fabulos pe o femeie mai înaltă. Așadar, dacă ești minionă (sub 162 cm înălțime), îți recomand mai degrabă compleurile elegante cu bluze mai scurte.

Cum alegi mărimea?

Ține cont de dimensiunile pieptului și șoldului. Pantalonii se mai întind fiind realizați din crep elastic, dar și pentru că au elastic în talie, iar bluza pentru că are croială în A, necesită să ții cont doar de bust. 

Nu uita că îmi poți lăsa dimensiunile tale în câmpul de Observații când plasezi comanda. Le verific și te sun întotdeauna când cred că e nevoie de altă mărime sau chiar produs. 

Cui îi plac schimburile și retururile? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.