• mar. sept. 27th, 2022

3 produse atent selectionate cu extract de maslin – Pachet promo pentru un par sanatos, Sampon 250ml + Balsam 250 ml + Masca 225ml, La Chinata, pret 157.00 lei

Pachetul pentru ingrijirea parului contine 3 produse atent selectionate: sampon delicat pentru par, cu extract de maslin, masca pentru par hidratanta si reparatoare, cu extract de maslin si balsam pentru par, cu extract de maslin.

Pachet promo pentru un par sanatos, Sampon 250ml + Balsam 250 ml + Masca 225ml, La Chinata

Samponul delicat, pentru par, cu extract de maslin, de la La Chinata, are in compozitia sa agenti tensioactivi derivati din uleiul de masline extra virgin, care curata parul, in timp ce il inmoaie si il hidrateaza.

Pantenolul are ca efect restabilirea stralucirii naturale, datorita formulei ce contine pro-vitamina B5, care pastreaza umiditatea in interiorul firului de par, prevenind deshidratarea acestuia.

Matasea hidrolizata si hidrokeratina au efect de a facilita stilizarea, oferind o elasticitate mai mare a firului de par, reducand astfel ruperea acestuia.

Pentru o utilizare corecta, se recomanda ca parul sa fie ud. Se aplica pe scalp si se maseaza de sus in jos, pana la ceafa. Dupa terminarea procedeului se clateste cu apa din abundenta.

Flaconul contine 250 ml de sampon delicat, pentru par, cu extract de maslin.

Masca pentru par, hidratanta si reparatoare, cu extract de maslin, de la La Chinata, este fabricata din ulei de masline extra virgin, extract din maslin, otet de fructe si apa termala. Acesti compusi au ca efect hidratarea, hranirea si repararea firului de par, in profunzime, de la radacina pana la varf.

Veti obtine rezultate vizibile chiar de la prima aplicare!

Cutia contine 225 ml de masca pentru par, hidratanta si reparatoare, cu extract de maslin.

Balsamul pentru par, cu extract de maslin, de la La Chinata, este conceput pentru a oferi o intensa hidratare, reparare si regenerare parului dumneavoastra, datorita compozitiei sale cu ulei de masline extra virgin si a mineralelor furnizate de apa termala, precum si a combinatiei dintre uleiul din germeni de grau, pantenol si keratina, care hranesc intens parul, oferindu-i stralucire si revigorare.

Flaconul contine 250 ml de balsam pentru par, cu extract de maslin.