• mar. sept. 27th, 2022

Saltea VENUS Eco Memory Saltsib, 160x200x17 cm, spuma poliuretanica, husa detasabila, fermitate medie spre tare

Deoarece zi de zi suntem expusi numeroaselor situatii stresante si tensionate, este foarte important ca in timpul noptii corpul nostru sa se relaxeze si sa se regenereze suficient. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei saltele confortabile si durabile.
Salteaua Venus Eco Memory va oferi suportul de care aveti nevoie in momentele de relaxare si somn. Salteaua are un nucleu format din: 14 cm spuma poliuretanica cu densitate 28 kg/mc. Aceasta structura este prevazuta in partea superioara cu un strat de 2 cm de spuma memory si in partea inferioara cu vata cu densitate de 150 gr/mp. Spuma memory va contribui la reglarea temperaturii si tensiunii corpului uman.
Husa saltelei este din material tip jaquard.Acest tip de țesătură ofera o o rezistență mult mai bună produsului. 
Pe langa beneficiile pe care le confera, salteaua din spuma este prietenoasa cu mediul inconjurator.

Saltea VENUS Eco Memory Saltsib, 160x200x17 cm, spuma poliuretanica, husa detasabila, fermitate medie spre tareCaracteristici tehnice saltea Venus Eco Memory:
– Structura: 14 cm spuma poliuretanica standard – densitate 28 kg/mc incadrata de 2 cm spuma cu memorie densitate 50 kg/mc si de vata de 150 gr/mp.
– Husa fixa de tip jaquard
– Hipo-alergenica, cu proprietati anti-microbiene
– Greutate suportata (per utilizator) 90 kg
– Nivel de duritate mediu-tare
Instructiuni utilizare:
– 
Salteaua este rulata si vidata.
– Desfaceti cu grija folia de protectie, fara a folosi foarfece sau alte obiecte taioase care ar putea deterioara tesatura saltelei.
– Lasati-o sa revina la forma initiala (asteptati minim 24-48 ore) 
– Se recomanda aerisirea fecventa si rotirea la intervale scurte de timp pentru a preveni deteriorarea structurii acesteia