• mar. sept. 27th, 2022

Set Saltea JUPITER Memory One plus pilota iarna microfibra 180×200, 160x200x24

Salteaua Jupiter Memory One iti va reduce durerile de spate, de gat si articulatii.
Spuma cu memorie este un material inovator, care se adapteaza la temperatura corpului, se modeleaza usor in functie de forma corpului, sustinand capul, gatul si umerii intr-o pozitie confortabila in timpul somnului

Set Saltea JUPITER Memory One plus pilota iarna microfibra 180×200, 160x200x24


Caracteristici tehnice saltea Jupiter Memory One:
-Structura sandwich formata din: 19 cm spuma poliuretanica standard cu densitate 50kg/mp si un strat de spuma cu memorie de 4 cm. 
-Husa din tricot tratat anticarieni si cu Aloe Vera, matlasata cu vata siliconica de densitate 100g/mp pe suport TNT 40g/mp. 
-Grosime 24 cm
-Duritate mediu-tare
-Greutatea sustinuta (per utilizator) 100 kg
Garantie 4 ani
Instructiuni utilizare:
– Salteaua este rulata si vidata.
– Desfaceti cu grija folia de protectie, fara a folosi foarfece sau alte obiecte taioase care ar putea deterioara tesatura saltelei.
– Lasati-o sa revina la forma initiala (asteptati minim 24-48 ore) 
– Se recomanda aerisirea fecventa si rotirea la intervale scurte de timp pentru a preveni deteriorarea structurii acesteia
Intretinere: 
Salteaua se poate curata prin aspirare. Nu se recomanda utilizarea de produse lichide pentru curatire. Evitati umezirea saltelei! 
Pentru protejarea saltelei de apa sau alte lichide se recomanda folosirea unei huse impermeabile. 
Saltelele se intorc odata la 3 luni pentru a asigura uzura uniforma, inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare). 
Pilota iarna groasa are colturile rotunjite, bentita pe margine si face parte din gama HypoallergenicMed
Produs certificat pentru absenta substantelor periculoase conform standardului OEKO-TEX 100
Tesatura tip microfibra utilizeaza functiile importante din natura precum managementul apei la plante si cicluri de circuit inchis. Multumita moliciunii naturale („soft touch”) obtinuta prin periere speciala („brushed”) si culorii optice briliante, tesatura microfibra este intotdeauna speciala.
Tesatura alba microfibra poliester 100% este lavabila la 95°C. Aceasta temperatura de spalare reduce sansa de supravietuire a acarienilor si a bacteriilor la minim.
Umplutura: netesut 400g/m² 100%PES