• mar. sept. 27th, 2022

Parfumuri pentru femei Bvlgari

Apa de parfum pentru femei, Rose Goldea Blossom Delight, Bvlgari, 75 ml

Fructele tropicale și trandafirul minunat se îmbină cu mosc și chihlimbar în Rose Goldea Blossom Delight, un parfum floral pur, moale, senin și elegant. Mirosul se deschide cu o delicată notă paradisiacă de papaya proaspătă și iasomie absolut armonizată cu indicii verzi ai frunzelor de violete.

Notele de inimă sunt o expresie florală rafinată, dar ușoară, în care fuzionează trandafirul roșu, muguri de trandafir și nuanțe clare de frunze de trandafir cu subtilități de crin de vale. Un finisaj moale și senzual de mosc alb strălucitor, chihlimbar magnetic și trandafir bulgaresc lasă o urmă ușoară, feminină.

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Apa de parfum descriere olfactivă: Note de vârf: papaya, frunze de violete Note de mijloc: trandafir roșu, muguri de trandafir, frunze de trandafir, crin de vale Note de bază: mosc alb, chihlimbar, trandafir bulgăresc

Cantitate: 75 ml.

Apa de parfum pentru femei, Goldea The Roman Night, Bvlgari, 50 ml

Intensificați-vă propria seducție cu apa de parfum BVLGARI Goldea The Roman Night, un parfum pentru femei, contemporan, de chypre cu fațete de mosc. Un parfum inspirat de instinct, feminitate și dominanță, apa de parfum BVLGARI Goldea The Roman Night reprezintă partenerul perfect al unei ispite moderne care prinde viață noaptea.

Captivant în toate modurile posibile, dâra misterioasă de parfum lăsată de Goldea The Roman Night completează și accentuează atracția senzuală a femeii moderne BVLGARI Goldea. Pe măsură ce aroma de BVLGARI Goldea The Roman Night se deschide, sucurile amețitoare de fructe de pădure îmbibă frunzele de bujor negru.

Strălucind în nota centrală, o inflorescență de tuberoze forțează nuanțele de petale de iasomie să se trezească, luminând nota centrală întunecată și misterioasă de mosc negru și de patchouli. BVLGARI The Roman Night Apă de parfum descriere olfactivă: Note de vârf: Dude zemoase, Bujor negru Note de mijloc: Iasomie care înflorește noaptea, Tuberoză Absolute Note de bază: Vetiver haitian, inimăm de Patchouli, Moscuri negri

Apa de toaleta pentru femei Omnia Pink Sapphire, Bvlgari, 65 ml

Vedeți viața prin ochelari în nuanțe de trandafir cu BVLGARI Omnia Pink Sapphire Eau de Toilette Spray, un parfum pentru femei strălucitoare cu fațete exotice. Îndrăzneț și vesel, parfumul sălbatic Pink Sapphire stârnește curiozitate și creativitate cu aroma sa fructată fără griji și designul uimitor al sticlei. Visător, pasionat și vibrant, povestea și parfumul Omnia Pink Sapphire sunt potrivirea perfectă pentru o femeiă romantică și modernă.

Acest parfum fructat-floral se deschide cu o explozie dulce de citrice: sucuri de cocktail de pomelo cu vibrații picante de ardei, provocând miezul exotic al frangipanilor cremoși pentru a trezi baza seducătoare de vanilie și lemn. BVLGARI Omnia Pink Sapphire Apă de toaletă descriere

Note de top: Grapefruit roz, ardei roz, pomelo roz Note de mijloc: Floare roz Frangipani, Tiară de Tahiti Note de bază: lemn alb, vanilie

Apa de Parfum pentru femei vlgari, Splendida Tubereuse Mystique, 50 ml

Parfumul reprezinta o armonie a darului si a seductiei naturale; fiecare nota face legatura cu un ingredient specific care reprezinta diferite aspecte ale personajului feminin, interpretand feminitatea si indrazneala inspirate de notele florale elegante.

Tuberoza este cunoscuta sub numele de „amanta noptii” – simbol al seductiei pure; aroma somptuoasa si frumusete fascinanta care a fascinat multe de-a lungul secolelor si culturilor.

Parfumul ei pofticios a inspirat cultul literaturii orientale.

Pulverizeaza aproximativ 20 cm de piele, concentrante pe cele mai tari parti ale corpului: incheieturi, in spatele lobului urechii sau genunchiului.

Apa de Parfum Bvlgari, Goldea The Roman Night, Femei, 50 ml

Apa de parfum Goldea The Roman Night este o semnatura contemporana dedicata femeilor spontane, deopotriva puternice si delicate, care traiesc dupa propriile reguli, asumandu-si deciziile. Parfumul evoca Cetatea Eterna a Romei si intruchipeaza zeita misterioasa a noptii.

Note de varf: fructe de padure si bujor negru

Note de mijloc: regina noptii si tuberoza

Note de baza: mosc negru, patchouli si vetyver.

Familia olfactiva: Floral – Moscat – Ciprat

Apa de Toaleta pentru femei Bvlgari, Omnia Pink Sapphire, 40 ml

Omnia Pink Sapphire de Bvlgari este un parfum Floral de dama.

Acesta este un parfum nou Omnia Pink Sapphire a fost lansat in 2018.

Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas.

– Notele de varf sunt grapefruit roz, Pomelo si piper roz

– Notele de mijloc sunt frangipani, floarea tiare, piersica si trandafir

– Notele de baza sunt mosc, vanilie, note lemnoase, radacina de stanjenel, lemn de santal si violeta.